BS

Beauty Salon

Beauty Salon

Tarjoamme sinulle monipuolisen valikoiman kauneusalan palveluita. Tahdomme tarjota sinulle kauneuden lisäksi rentoutusta ja nautintoa ammattilaisten käsissä. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja otamme aina kaikki toiveesi huomioon. Sinun hyvä olosi on meille parasta palautetta. Tervetuloa rentoutumaan ja kaunistumaan meille!

Cryolipo

Mitä Cryolipo on?
Cryolipo™ on uusi ja tehokas tapa päästä eroon itsepäisistä rasvakerrostumista kehossasi - kerralla eroon jenkkakahvoista, alleista tai vaikka kaksoisleuasta.

Toimenpide on nopea, kivuton ja turvallinen, eikä vaadi toipumisaikaa tai sairaslomaa.

Cryolipo™ -hoito perustuu rasvasolujen jäähdyttämiseen niin alhaiseen lämpötilaan, että ne kristallisoituvat ja sulattuaan liukenevat pois kehostasi luonnollisella tavalla. Lopputulos on luonnollinen ja rasvasolut tuhotaan lopullisesti.

Kehomme solut reagoivat erilaisiin lämpötiloihin eri tavalla. tutkimukset ovat osoittaneet, että rasvasolut jäätyvät ja kristallisoituvat muita niitä ympäroiviä soluja nopeammin ja korkeammassa lämpötilassa. cryolipolyysi perustuu juuri tähän ilmiöön. Cryolipo™-hoitolaitteistolla jäähdytetään hoidettavan alueen rasvasolut niin alhaiseen lämpötilaan, että ne jäätyvät eli kristallisoituvat ja sulettuaan menevät apoptoosiin eli kuolevat ja niiden sisältämä rasva pilkkoutuu lipideiksi, mitkä poistuvat kehosta luonnollisesti maksan avulla. Tämä rasvasolujen liukeneminen jatkuu useita viikkoja hoidon jälkeen.

Kuka hoidon antaa?
Cryolipo™ -hoidon antaa aina perusteellisesti koulutettu cryohoitaja, ja hoito suoritetaan suomessa suunnitelluilla CTN Cryolipo™-laitteistoilla.

Hoidon kesto
Yksi hoitokerta kestää normaalisti noin tunnin ja tässä ajassa hoidetaan neljä aluetta. CTN Cryolipo™-laitteissa on kaksi hoitopäätä, joilla voidaan samanaikaisesti käsitellä samaa aluetta kehon molemmilla puolilla. Tämä säästää asiakkaan aikaa ja alentaa hoidon kustannuksia!

yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua jopa 26% hoidetun alueen rasvasoluista, mutta koska jäätyneet ja rikotut rasvasolut liukenevat ja poistuvat kehosta luonnollista tietä. lopulliset tulokset näkyvät noin kuukauden kuluttua.

Kenelle hoito sopii?
Cryolipo™-hoito sopii useimmille terveille aikuisille. Vakavasti ylipanoiselle henkilölle cryolipo™ ei ole oikea ratkaisu.

Parhaiten hoito sopii itsepäisten rasvamuodostumien pysyvään poistoon lievästi ylipainoisilla henkilöillä, jotka muutoin ovat kohtuullisen hyväkuntoisia. Jos sinulla on vakava verenpainetauti, sydämen tahdistin tai käytät veren ohennuslääkkeitä, Cryolipo™-hoitoa ei suositella.

Lipo Laser

Lipo laser on matalataajuista laserenergiaa säteilevä laite, joka auttaa sinua pienenemään jopa 1-2 kokoa yhden hoidon aikana, ilman kipua, neuloja tai toipumisaikaa.

Lipo Laser säteilee matalataajuista laserenergiaa, joka saa aikaan kemiallisen signaalin rasvasolussa ja siksi se rikkoo triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi. 
Sen jälkeen ne vapautuvat solukalvon läpi aineenvaihduntaamme. Keho käyttää vapautuneet rasvahapot ja glyserolin aineenvaihdunnan energiana. Tämä rasvahappojen vapautuminen on aivan samanlaista kuin silloin, kun keho itse vapauttaa energiavarastojaan. Hoidon jälkeen suoritettu kevyt liikunta varmistaa, että aineenvaihduntamme käyttää kaikki vapautuneet rasvahapot.

Lipo Laser on ei-kirurginen ratkaisu kehon ongelma-alueiden hoitamiseen, jossa ihonalaiset rasvasolut tyhjennetään. Lipo Laserin on tutkittu vähentävän senttejä keskimäärin kaksi-kolme ja joillakin jopa viisi senttiä yhden käsittelyn jälkeen. Lipo Laser ei vaadi nukuttamista ja se on operaationa täysin kivuton. Asiakas saa maata mukavassa asennossa pitkällään 30 minuuttia, jonka aikana toimenpide suoritetaan. Hoidon jälkeen voi myös välittömästi palata normaaliin päivärytmiin.

Lipo Laser ei aiheuta mitään epänormaaleja vaikutuksia kehossa eikä se tuhoa muita kudoksia, kuten soluja, verisuonia, hermoja tai sisäelimiä.

Hoidon estäjät:

  • epilepsia
  • maksan tai munuaisten vajatoiminta
  • lymphasuonten tulehdus
  • sydäntahtistin
  • kipu vatsan aluella
  • raskaus
  • menstruation (kuukautiset)
  • kasvaimet

Lipo Laserilla voidaan kohdentaa rasvanpoisto tietyille ongelma-alueille, kuten leukaan, käsivarsiin, vatsaan tai reisiin.

Pro White

Pro White on ainutlaatuinen hampaiden valkaisumenetelmä, joka on antanut kauniimman hymyn tuhansille tyytyväisille asiakkaille. Valkaisu n. 8-14 astetta!

Sinisen laservalon aktivoima valkaisugeeli vaalentaa tehokkaasti ja kivuttomasti värjääntyneet hampaat. Hoitoprosessi on helppo ja ennen kaikkea turvallinen. Hoito kestää 30 minuuttia ja se voidaan suorittaa samaan aikaan muiden vartalohoitojen aikana. Hoidossa käytetään kertakäyttöisiä, silikaatista valmistettuja joustavia "hammasmuotteja."

Hoidossa EI käytetä vetyperoksidia!

Valoimpulssi

esittely tähän

Henkilökunta

Ringa Ruisniemi

Ringa Ruisniemi

p. 040 725 8748

Valmistuin vuonna 2004 lähihoitajaksi ylioppilastutkinnon ohella, mutta tajusin nopeasti, ettei työni lähihoitajana ollut minulle tarpeeksi motivoivaa. Oli ihana auttaa ihmisiä ja olla ihmisten lähellä, mutta en saanut toteuttaa itseäni tarpeeksi.

Muutaman vuoden mietittyäni, uskalsin ottaa uuden askeleen ja kouluttauduin personal traineriksi. Harrastus muuttui työksi, sillä vuodesta 2004 asti olen viihtynyt aktiivisesti kuntosalilla raudan ympäröimänä. Valmistumiseni jälkeen olen jatkuvasti kouluttanut itseäni lisää mm. ravitsemustieteitä ja liikuntalääketieteitä yliopistossa lukemalla, suorittamalla valmentajan tutkinnon, lukemalla life coach- elämäntapavalmentajaksi. Lisäksi suoritin kosmetologin tutkinnon, koska ulkoinen kauneus on osa kokonaisvaltaista kauneutta ja olen aina ollut melko taitava käsistäni. Olen kilpaillut body fitnessissä vuosina 2006, 2008 ja 2010. Harjoittelen yhä määrätietoisesti ja tavoitteellisesti, joten ehkä minut vielä joskus nähdään lavalla.

Fitness on minulle elämäntapa, jossa harjoittelu ja terveellinen ravinto ovat osa jokapäiväistä elämääni. Tyytyväisyys omaan kehoon antaa itseluottamusta sekä lisää elinvoimaisuutta. Kaikki haluavat hyvännäköisen vartalon, sinäkin! Näin voit myös henkisesti paljon paremmin.

Tieni on ollut mutkikas ja olen joutunut näkemään fitneksen kääntöpuolen (esim. kilpirauhasongelmat), mutta siitä huolimatta olen sitä mieltä, että tässäkin lajissa voi pärjätä ilman mitään terveydellisiä haittoja, kunhan asiat tehdään ammattitaidolla ja fiksusti, terveyttä kunnioittaen.

Olen määrätietoinen ja sitkeä. En anna helposti periksi missään elämän osa-alueella ja intohimoni on auttaa muita ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan. Se on sydämeni asia. Minulle on tärkeää, että elän itse niin kuin opetan. Autan kaikkia ihmisiä yhtä intohimoisesti. Jokainen on minulle yhtä tärkeä ja arvokas, joten älä jää miettimään, mikäli tarvitset apua ja tukea. Autan kaikkia, sinuakin!

Palkitsevinta työssäni on se, kun näen oikeita elämäntapamuutoksia. Näen tyytyväisiä ihmisiä ympärilläni ja koen, että olen voinut auttaa. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää ja laitan itseni likoon, kun haluan auttaa muita.

Lue lisää
Miia Ukkonen

Miia Ukkonen

p. 045 275 4644

Kosmetologiksi valmistuin vuonna 2021 ja aloitinkin melkein heti valmistumisen jälkeen yrittäjyyden. Matkani kosmetologina ja ripsiteknikkona alkoi Nakkilasta. Olin todella innoissani päästessäni toteuttamaan itseäni. Asiakaspalvelu ja ihmisten auttaminen on aina ollut minulle todella tärkeää, mutta etenkin tällä alalla asiakkaiden toiveiden toteuttamisessa ja auttamisessa on vain jotain taianomaista. Olisi se niinkin yksinkertainen asia kuin oikeanlaisen kasvovoiteen myyminen, minulle pientä, mutta asiakkaalle sillä on suuri merkitys.

Teen tätä työtä suurella sydämellä ja intoa minulta ei puutu. Tahdon, että jokainen asiakas kokee olonsa hyväksi ja turvalliseksi meidän hoitolassa.

Tervetuloa hemmoteltavaksi!

Hinnasto

Beauty Salon

CryoLipo™ -rasvanjäädytys
1 alue195€
2 aluetta295€
3 aluetta395€
4 aluetta495€
Lipolaser
Lipolaser -rasvasolujen ja selluliitin hoitoon 30min120€
CryoLipo™:n yhteydessä60€
ProWhite -hampaidenvalkaisu
ProWhite -hampaidenvalkaisu199€
CryoLipo™:n tai Lipolaserin yhteydessä99€
Valoimpulssihoito pysyvään karvanpoistoon
Sääret120€
Reidet120€
Sääret ja reidet190€
Bikini70€
Brasilialainen95€
Kainalot65€
Kädet85€
Kasvotalk. 45€
Karvojen poisto sokerilla
Sääretalk. 43€
Reidetalk. 43€
Sääret ja reidetalk. 80€
Bikinirajat35€
Brasilialainen68-88€
Kainalot29€
Kädet38€
Ylähuuli17€
Ylähuuli+leukaalk. 25€
Kasvohoidot
Kuivan ihon kasvohoito85€
Anti-age kasvohoito85€
Sekaihon ihonpuhditus93€
Ultraäänikasvohoito119€
Ripsienpidennykset
Uudet volyymiripset110€
Huolto volyymiripset69€
Uudet klassiset ripset95€
Huolto klassiset ripset61€
Uudet Hybridiripset100€
Huolto Hybridiripset65€
Pikahuolto35€
Ripsienpidennysten poisto33€
Ripset ja kulmat
Kulmien muotoilu18€
Kulmien värjäys ja muotoilu27€
Ripsien värjäys20€
Ripsien ja kulmien värjäys+muotoilu35€
Ripsien kestotaivutus70€
Kulmien laminointi60€
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi105€
Jalkahoidot
Perusjalkahoito 75min65€
Perusjalkahoito 90min (sisältää pidemmän hieronnan)75€
Muut hoidot
Intialainen päähieronta47€
Peruuttamatta jätetystä ajasta veloitetaan50%
Avaa hinnasto

Kaikki ansaitsevat fyysisen ja henkisen hyvän olon!