PT

Personal Training

Personal Training

Personal Training on yksilöllistä ja tavoitteellista kunto-ohjausta, jossa asiakkaan tarpeet ovat aina etusijalla. Yhdessä mietimme mikä palvelee parhaiten juuri sinua.

Aikuinen, joka haluaa elää terveemmin, edistyä omassa harjoittelussa ja saavuttaa oman tavoitteensa, tarvitsee ennen kaikkea valmennusta muutoksen tekemiseen ja motivaatioon. Muutoksen tekeminen yksin ei ole koskaan helppoa. Oman elämän nykyiset käytännöt ovat jo luonteva osa päivittäistä elämää, jonka vuoksi niitä on vaikea havaita tai muuttaa

Personal trainer auttaa näissä asioissa. Hänellä on koulutus ja kokemus johtaa muutosprosessia, jossa elämään omaksutaan uusia käytäntöjä. Vanha totuus on, että samanlaisella toiminnalla saa myös saman lopputuloksen. Tämän vuoksi oman tavoitteen saavuttaminen edellyttää aina sitä, että jotain tehdään toisin kuin aiemmin. On valmentajan ammattitaitoa ymmärtää ja kunnioittaa jokaisen asiakkaan ja hänen elämäntilanteen erilaisuutta, sekä kyetä ohjaamaan valmennusprosessia niistä lähtökohdista.

Kanssamme opit harjoittelemaan kuntosalilla oikein ja turvallisesti oli tavoitteesi sitten laihduttaminen, kiinteytyminen, lihasmassan hankkiminen tai haluat vain oppia liikeradat oikein ja tehdä harjoittelustasi turvallista ja kehittävää.

Ravinto on erittäin tärkeä osa tavoitteellista harjoittelua. Luodaan yhdessä sinun tavoitteellesi sopiva ruokavalio. Kaikille ei sovi samanlainen ruokavalio, ravintovalmennuksessa tehdään juuri sinun tavoitteillesi sopiva ruokavalio. Meidän avulla opit mm. rakentamaan omia tavoitteitasi tukevan ruokavalion, arvioimaan syömistottumuksiasi, laittamaan terveellistä ruokaa, parantamaan ravinnon laatua, tekemään ruokailuissasi tavoitteitasi tukevia valintoja, herkuttelemaan fiksusti.

Life Coaching

Elämäntaidon valmennus auttaa selventämään tavoitteitasi. Valmennuksen aikana tulet tietoisemmaksi erilaisista mielen sisäisistä prosesseista ja opit hahmottamaan itseäsi ja tilannettasi paremmin. Valmennus on ratkaisukeskeistä, käytännöllistä ja tulevaisuuteen suuntautuvaa. Valmennus on tutkimus- ja opintomatka omaan itseesi, ensimmäinen askeleesi muutokseen. Ymmärryksesi rajoittavien uskomusten, ajatusten ja asenteiden voimasta lisääntyy ja saat konkreettisia työkaluja näiden matkaa hidastavien näkymättömien esteiden tunnistamiseksi ja muokkaamiseksi. Sinulla on avaimet omaan elämääsi ja voimaantumiseesi, koska sinä olet oman elämäsi ehdoton asiantuntija.

Yksilövalmennus on sinulle, joka haluat mennä elämässäsi eteenpäin, lisätä hyvinvointiasi, kirkastaa ja saavuttaa tavoitteitasi ja antaa vahvuuksiesi ja kykyjesi kasvaa! Valmennuksesta on ollut apua kaikenikäisille muutokseen motivoituneille ihmisille elämäntilanteesta riippumatta. Valmennuksesta on hyötyä esimerkiksi elämäntapamuutosta toteutettaessa, painonhallintaan ja syömiseen liittyvissä asioissa, tunnepuolen asioissa tai ihmissuhde- tai parisuhdeongelmissa.

Palvelumme

Kuntosali- ja ravinto-ohjaus

Kisa- ja nettivalmennus

Testaukset, testit ja mittaukset

Life Coaching

Yksilövalmennus

Yhdessä kohti henkilökohtaista hyvinvointiasi

Valmentajat

Ringa Ruisniemi

Ringa Ruisniemi

p. 040 725 8748

Valmistuin vuonna 2004 lähihoitajaksi ylioppilastutkinnon ohella, mutta tajusin nopeasti, ettei työni lähihoitajana ollut minulle tarpeeksi motivoivaa. Oli ihana auttaa ihmisiä ja olla ihmisten lähellä, mutta en saanut toteuttaa itseäni tarpeeksi.

Muutaman vuoden mietittyäni, uskalsin ottaa uuden askeleen ja kouluttauduin personal traineriksi. Harrastus muuttui työksi, sillä vuodesta 2004 asti olen viihtynyt aktiivisesti kuntosalilla raudan ympäröimänä. Valmistumiseni jälkeen olen jatkuvasti kouluttanut itseäni lisää mm. ravitsemustieteitä ja liikuntalääketieteitä yliopistossa lukemalla, suorittamalla valmentajan tutkinnon, lukemalla life coach- elämäntapavalmentajaksi. Lisäksi suoritin kosmetologin tutkinnon, koska ulkoinen kauneus on osa kokonaisvaltaista kauneutta ja olen aina ollut melko taitava käsistäni. Olen kilpaillut body fitnessissä vuosina 2006, 2008 ja 2010. Harjoittelen yhä määrätietoisesti ja tavoitteellisesti, joten ehkä minut vielä joskus nähdään lavalla.

Fitness on minulle elämäntapa, jossa harjoittelu ja terveellinen ravinto ovat osa jokapäiväistä elämääni. Tyytyväisyys omaan kehoon antaa itseluottamusta sekä lisää elinvoimaisuutta. Kaikki haluavat hyvännäköisen vartalon, sinäkin! Näin voit myös henkisesti paljon paremmin.

Tieni on ollut mutkikas ja olen joutunut näkemään fitneksen kääntöpuolen (esim. kilpirauhasongelmat), mutta siitä huolimatta olen sitä mieltä, että tässäkin lajissa voi pärjätä ilman mitään terveydellisiä haittoja, kunhan asiat tehdään ammattitaidolla ja fiksusti, terveyttä kunnioittaen.

Olen määrätietoinen ja sitkeä. En anna helposti periksi missään elämän osa-alueella ja intohimoni on auttaa muita ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan. Se on sydämeni asia. Minulle on tärkeää, että elän itse niin kuin opetan. Autan kaikkia ihmisiä yhtä intohimoisesti. Jokainen on minulle yhtä tärkeä ja arvokas, joten älä jää miettimään, mikäli tarvitset apua ja tukea. Autan kaikkia, sinuakin!

Palkitsevinta työssäni on se, kun näen oikeita elämäntapamuutoksia. Näen tyytyväisiä ihmisiä ympärilläni ja koen, että olen voinut auttaa. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää ja laitan itseni likoon, kun haluan auttaa muita.

Lue lisää

Hinnasto

Personal Training

Personal Training
Henkilökohtainen harjoitusohjelma90€
Henkilökohtainen harjoitusohjelma tekniikkaopastuksella. Kesto 1,5h195€
Henkilökohtainen ruokavalio ravintovalmennuksella. Kesto 1,5h265€
Henkilökohtainen harjoitusohjelma tekniikkaopastuksella sekä henkilökohtainen ruokavalio ravintovalmennuksella415€
3kk:n valmennuspaketit
-Aloituspalaveri valmentajan kanssa
-Henkilökohtainen harjoitusohjelma
-Henkilökohtainen ruokavalio sekä ravintovalmennus
-Lisäravinneopastus
-Jatkuva seuranta
-Puhelin- ja sähköpostituki
Viidellä ohjatulla treenillä300€/kk
Kymmenellä ohjatulla treenillä415€/kk
Viidellätoista ohjatulla treenillä520€/kk
Kahdellakymmenellä ohjatulla treenillä585€/kk
6kk:n valmennuspaketit
-Aloituspalaveri valmentajan kanssa
-Henkilökohtainen harjoitusohjelma
-Henkilökohtainen ruokavalio sekä ravintovalmennus
-Lisäravinneopastus
-Jatkuva seuranta
-Puhelin- ja sähköpostituki
Viidellä ohjatulla treenillä190€/kk
Kymmenellä ohjatulla treenillä245€/kk
Kahdellakymmenellä ohjatulla treenillä355€/kk
Kolmellakymmennellä ohjatulla treenillä435€/kk
12kk:n valmennuspaketit
-Aloituspalaveri valmentajan kanssa
-Henkilökohtainen harjoitusohjelma
-Henkilökohtainen ruokavalio sekä ravintovalmennus
-Lisäravinneopastus
-Jatkuva seuranta
-Puhelin- ja sähköpostituki
Kymmenellä ohjatulla treenillä165€/kk
Kahdellakymmenellä ohjatulla treenillä220€/kk
Kolmellakymmenellä ohjatulla treenillä265€/kk
Neljälläkymmenellä ohjatulla treenillä295€/kk
Kilpailuvalmennus (WellGo Fitness Team), kesto 12kk
Sis. treeniohjelmat, ruokavalion ja muutokset, sähköposti-/puhelintuen, poseerausharjoitus, tiimin.125e/kk
Kaikki valmennuspaketit ovat muokattavissa jokaisen henkilökohtaisten tarpeiden mukaan
Life Coaching
Ensimmäinen valmennuskerta 75min135€
Loput valmennuskerrat 60min105€
Kolme valmennuskertaa300€
Kuusi valmennuskertaa600€
Kymmenen valmennuskertaa900€
Avaa hinnasto

Asiakkaiden tarinat

Jaanan tarina

Olen kohta 35-vuotias kahden lapsen äiti ja jojoillut painoni kanssa lähes koko nuoruus- ja aikuisikäni. Liikunta tai sen puute ei ole koskaan ollut minulle SE ongelma, vaan olen aina pitänyt liikunnasta sinällään ja myöskin liikkunut enemmän tai vähemmän ylipainoisena.

Todellinen kompastuskivi on ollut syöminen ja erityisesti makean syöminen, tai oikeastaan suoranainen ahminta eli makeaa – suolaista – makeaa… vuorotellen, kunnes olo oli tukala.

Viimeisin laihdutuskuuri alkoi pian tyttären syntymän jälkeen vuonna 2009. Tuolloin paino tippuikin mukavasti n.15 kg, jonka jälkeen laihtuminen ja into sen myötä loppui. Seurauksena oli repsahdus ja painon nousu raskautta edeltäviin lukemiin ja muutaman kilon ylikin.

”Ringan ja kumppaneiden antama tsemppi ja asiantuntemus on myös ollut huikea apu heikommalla hetkellä.”

Elämäntaparemontin alkaessa syksyllä 2013 painoa oli reilut 100 kg ja virtaa ei nimeksikään. Päätin tuolloin ”luovuttaa” jo heti alussa ja harkinnan jälkeen otin yhteyttä Ringaan ajatuksella, että kilot on saatava alas ja energiatasot ylös. Virtaa kun tarvitaan näihin elämän ruuhkavuosiin, jotka kuitenkin joidenkin viisaiden mukaan ovat sitä ihmiselämän parasta aikaa.

Oli hienoa antaa vetovastuu ammattilaisille. Monien aikaisempien laihdutuskuurien aikana olin viettänyt unettomia öitä pohtien millä keinolla saisin vielä vähän kiloja pois; pitäisikö liikkua vielä enemmän ja/tai syödä vielä vähän vähemmän. Nyt kaikki tuli kuin tarjottimella. Ruokavalio ja treenit oli valmiiksi mietitty ja suunniteltu toiveitani kuunnellen. Ei kun innolla suorittamaan! Personal trainerin johdolla suoritetut treenit ovat olleet projektin raskainta ja antoisinta antia ja treenistähän olen aina pitänyt, nyt on vain laitettu vitosvaihde silmään.

Aikaa on kulunut nyt reilu puoli vuotta ja kiloja karissut reilut 20 kg. Lihasmassa on kasvanut niin, että sen jopa näkee peilistä.

Ja matka jatkuu edelleen. Kuten usein käy nälkä kasvaa syödessä ja nyt olisi tarkoitus puristaa vielä muutama kilo alaspäin.

Moni työkaveri ja varsinkin ne tuttavat ja ystävät joita harvemmin tapaan hämmästelevät muutosta ja moni onkin kysynyt miten olen onnistunut ja onko ollut raskasta? Kysymykseen on oikeastaan helppo vastata koska totta kai on ollut vaikeita hetkiä ja väsymystä, mutta projekti on myös antanut niin paljon uutta virtaa ja puhtia arkeen. Kun kroppa on keventynyt on myös mieli keventynyt. Ringan ja kumppaneiden antama tsemppi ja asiantuntemus on myös ollut huikea apu heikommalla hetkellä. Eli kirkkaasti plussan puolella ollaan.

Hannelen tarina

Minun tarinani sai alkunsa alkukeväällä 2013. Tuli vaan jotenkin mitta täyteen silloista kroppaani. Vaatekaupoille ei tehnyt mieli ja peiliin inhotti katsoa. Tuntui, ettei jaksanut yhtään mitään. Heti oli hiki, hengästytti ja ahdisti. Sitten törmäsin netissä Ringaan. Soitin epävarmana, kun kesäkin oli tulossa ja kaikkea. Mutta kannustavalla tsempillä lähdin suureen elämäntapamuutokseen avoimin mielin.

Tavoitteeksi asetin 15-20kg painon pudotuksen pitkällä tähtäimellä. Tarkoituksena oli pudottaa painoa pikkuhiljaa, mutta pysyvästi. Kerroinkin kaikille tehneeni elämäntapamuutoksen, että en ole millään dieetillä. Sana dieetti kuulostaa sellaiselta väliaikaiselta ja minun tarkoitukseni oli muuttaa tapojani kokonaan.

Sain minulle henkilökohtaisesti suunnitellut ruokaohjeet sekä treeniohjelmat. Lähdin toteuttamaan niitä hirveällä innostuksella ja motivaatio oli aivan huipussaan. Varsinkin, koska tuloksia alkoi tulla tosi nopeasti. Ja pitää kyllä sanoa, että sama innostus on edelleen.

Kesä meni treenatessa, ”oikein” syödessä ja lomaillessa. Tuli todistettua, että kyllä lomalla ja kesällä muutenkin treenit onnistuvat. Vaatii vaan tietynlaista itsekuria ja edelleenkin sitä innostusta asiaan. Sitä paitsi grilliin on helppo laittaa ihania kasviksia makkaran sijaan.

Koska tulokset paranivat jatkuvasti, motivaatio vaan kasvoi. Voisi sanoa, että samaa tahtia lihasten kanssa. Loppukesästä kehtasi jo liikkua toppi päällä kaupungillakin.

Lopulta lokakuussa 2013 saavutin tavoitteeni eli 20 aivan turhaa kiloa oli häipynyt ympäriltäni! Vaatekokoni oli pienentynyt ainakin 3-4 numeroa ja peilistä minua katseli pirteän, iloisen ja lihaksikkaan näköinen tyytyväinen nainen. Vaatekaupoille lähdin innoissani uusimaan vaatevarastoani, koska suurin osa vaatteistani oli liian suuria. Se tunne, kun saa kaupassa valita ihan normikokoisia vaatteita, eikä niistäkään niitä kaikkein suurimpia kokoja. Se jos mikä palkitsee!

Olo on kevyt ja mukava. Olen löytänyt taas sen muutaman vuoden kadoksissa olleen liikunnan ilon takaisin. Salilla on mahtavaa treenata ja antaa hien virrata. Olen niin onnellinen!

Kaikki ansaitsevat fyysisen ja henkisen hyvän olon!