BS

Beauty Salon

Beauty Salon

Tarjoamme sinulle monipuolisen valikoiman kauneusalan palveluita. Tahdomme tarjota sinulle kauneuden lisäksi rentoutusta ja nautintoa ammattilaisten käsissä. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja otamme aina kaikki toiveesi huomioon. Sinun hyvä olosi on meille parasta palautetta. Tervetuloa rentoutumaan ja kaunistumaan meille!

Ajankohtaista

Tähän tulee ajakohtaista sisältöä.

Cryolipo

Mitä Cryolipo on?
Cryolipo™ on uusi ja tehokas tapa päästä eroon itsepäisistä rasvakerrostumista kehossasi - kerralla eroon jenkkakahvoista, alleista tai vaikka kaksoisleuasta.

Toimenpide on nopea, kivuton ja turvallinen, eikä vaadi toipumisaikaa tai sairaslomaa.

Cryolipo™ -hoito perustuu rasvasolujen jäähdyttämiseen niin alhaiseen lämpötilaan, että ne kristallisoituvat ja sulattuaan liukenevat pois kehostasi luonnollisella tavalla. Lopputulos on luonnollinen ja rasvasolut tuhotaan lopullisesti.

Kehomme solut reagoivat erilaisiin lämpötiloihin eri tavalla. tutkimukset ovat osoittaneet, että rasvasolut jäätyvät ja kristallisoituvat muita niitä ympäroiviä soluja nopeammin ja korkeammassa lämpötilassa. cryolipolyysi perustuu juuri tähän ilmiöön. Cryolipo™-hoitolaitteistolla jäähdytetään hoidettavan alueen rasvasolut niin alhaiseen lämpötilaan, että ne jäätyvät eli kristallisoituvat ja sulettuaan menevät apoptoosiin eli kuolevat ja niiden sisältämä rasva pilkkoutuu lipideiksi, mitkä poistuvat kehosta luonnollisesti maksan avulla. Tämä rasvasolujen liukeneminen jatkuu useita viikkoja hoidon jälkeen.

Kuka hoidon antaa?
Cryolipo™ -hoidon antaa aina perusteellisesti koulutettu cryohoitaja, ja hoito suoritetaan suomessa suunnitelluilla CTN Cryolipo™-laitteistoilla.

Hoidon kesto
Yksi hoitokerta kestää normaalisti noin tunnin ja tässä ajassa hoidetaan neljä aluetta. CTN Cryolipo™-laitteissa on kaksi hoitopäätä, joilla voidaan samanaikaisesti käsitellä samaa aluetta kehon molemmilla puolilla. Tämä säästää asiakkaan aikaa ja alentaa hoidon kustannuksia!

yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua jopa 26% hoidetun alueen rasvasoluista, mutta koska jäätyneet ja rikotut rasvasolut liukenevat ja poistuvat kehosta luonnollista tietä. lopulliset tulokset näkyvät noin kuukauden kuluttua.

Kenelle hoito sopii?
Cryolipo™-hoito sopii useimmille terveille aikuisille. Vakavasti ylipanoiselle henkilölle cryolipo™ ei ole oikea ratkaisu.

Parhaiten hoito sopii itsepäisten rasvamuodostumien pysyvään poistoon lievästi ylipainoisilla henkilöillä, jotka muutoin ovat kohtuullisen hyväkuntoisia. Jos sinulla on vakava verenpainetauti, sydämen tahdistin tai käytät veren ohennuslääkkeitä, Cryolipo™-hoitoa ei suositella.

Lipo Laser

Lipo laser on matalataajuista laserenergiaa säteilevä laite, joka auttaa sinua pienenemään jopa 1-2 kokoa yhden hoidon aikana, ilman kipua, neuloja tai toipumisaikaa.

Lipo Laser säteilee matalataajuista laserenergiaa, joka saa aikaan kemiallisen signaalin rasvasolussa ja siksi se rikkoo triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi. 
Sen jälkeen ne vapautuvat solukalvon läpi aineenvaihduntaamme. Keho käyttää vapautuneet rasvahapot ja glyserolin aineenvaihdunnan energiana. Tämä rasvahappojen vapautuminen on aivan samanlaista kuin silloin, kun keho itse vapauttaa energiavarastojaan. Hoidon jälkeen suoritettu kevyt liikunta varmistaa, että aineenvaihduntamme käyttää kaikki vapautuneet rasvahapot.

Lipo Laser on ei-kirurginen ratkaisu kehon ongelma-alueiden hoitamiseen, jossa ihonalaiset rasvasolut tyhjennetään. Lipo Laserin on tutkittu vähentävän senttejä keskimäärin kaksi-kolme ja joillakin jopa viisi senttiä yhden käsittelyn jälkeen. Lipo Laser ei vaadi nukuttamista ja se on operaationa täysin kivuton. Asiakas saa maata mukavassa asennossa pitkällään 30 minuuttia, jonka aikana toimenpide suoritetaan. Hoidon jälkeen voi myös välittömästi palata normaaliin päivärytmiin.

Lipo Laser ei aiheuta mitään epänormaaleja vaikutuksia kehossa eikä se tuhoa muita kudoksia, kuten soluja, verisuonia, hermoja tai sisäelimiä.

Hoidon estäjät:

 • epilepsia
 • maksan tai munuaisten vajatoiminta
 • lymphasuonten tulehdus
 • sydäntahtistin
 • kipu vatsan aluella
 • raskaus
 • menstruation (kuukautiset)
 • kasvaimet

Lipo Laserilla voidaan kohdentaa rasvanpoisto tietyille ongelma-alueille, kuten leukaan, käsivarsiin, vatsaan tai reisiin.

Pro White

Pro White on ainutlaatuinen hampaiden valkaisumenetelmä, joka on antanut kauniimman hymyn tuhansille tyytyväisille asiakkaille. Valkaisu n. 8-14 astetta!

Sinisen laservalon aktivoima valkaisugeeli vaalentaa tehokkaasti ja kivuttomasti värjääntyneet hampaat. Hoitoprosessi on helppo ja ennen kaikkea turvallinen. Hoito kestää 30 minuuttia ja se voidaan suorittaa samaan aikaan muiden vartalohoitojen aikana. Hoidossa käytetään kertakäyttöisiä, silikaatista valmistettuja joustavia "hammasmuotteja."

Hoidossa EI käytetä vetyperoksidia!

Guinot

GUINOT-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Tiivis yhteistyö kosmetologien kanssa takaa sen, että erikoishoitomme ja ihonhoitotuotelinjamme vastaavat ajan haasteisiin ja ihastuttavat laatutietoisia asiakkaitamme vuosi toisensa jälkeen.

Guinot erikoiskasvohoidot

Kosmetologin asiantuntevissa käsissä rentoudut. Ihosi lepää ja se saa uutta elinvoimaa. Hieronta on oleellinen osa jokaista GUINOT-erikoiskasvohoitoa; kasvohieronta ja hoitavat hierontavoiteet stimuloivat mikroverenkiertoa, jolloin iho saa happea ja energiaa. Hoidon jälkeen tunnet olosi täysin rentoutuneeksi ja ihosi näyttää kauniin heleältä.

 1. Hydradermie, kasvohoitojen kirkkain tähti
 2. Hydradermie lift keventää kasvonpiirteitä
 3. Hydraclean
 4. Aromatic, autuaallisia hyvän olon hetkiä
 5. Liftosome, kiinteyttävä erikoiskasvohoit
 6. Beautè neuve kaksoiskuorinta

Vartalohoidot

Kaksi tehokasta vartalonhoitomenetelmää

 1. TechniSpa vartalohoito
 2. Aromatic Body

Taffy- kestopigmentointi

Tällä menetelmällä korostetaan omia luonnollisia piirteitä sekä täydennetään puuttuvia linjoja, mikä nopeuttaa jokapäiväisiä arkirutiineja. Menetelmällä jäljitellään luonnollisia kulmakarvoja ja niiden kasvusuuntaa sekä voidaan korostaa silmiä eyelinereilla.

TAFFY-pigmentointimenetelmä on lähes kivuton ja niin hellä, että jopa heti hoidon jälkeen iholla ei esiinny kiristystä eikä turvotusta. Muutama päivä hoidon jälkeen iho saattaa tasaisesti hieman hilseillä.

Kestopigmentointia suositellaan, jos haluat:

 • korjauttaa kulmakarvojen muotoa, muotoilla ne uudestaan tai tuuhentaa kulmia
 • haluat olla huolitellun näköinen koko ajan, jopa heti aamulla herätessäsi
 • korostaa silmäluomien reunoja eyelinereilla
 • olet kyllästynyt rajauksien ainaiseen leviämiseen päivän aikana
 • urheilet paljon ja haluat olla huolitellun näköinen myös silloin
 • sinulla on huono näkö, esim. kärsit lähinäöstä ja ehostaminen on hankalaa

Esteitä kestopigmentoinnin tekemiselle:

 • raskaus ja imetys
 • verenvuototauti, kohonnut verenpaine, veren hyytymistä hidastavien lääkkeiden otto
 • diabetes
 • kuume
 • vahvojen lääkkeiden tai steroidien otto
 • silmäsairaudet, esim. krooninen sidekalvontulehdus, verkkokalvon irtauma, glaukooma
 • taipumus keloideihin

 

 

Henkilökunta

Ringa Ruisniemi

Ringa Ruisniemi

p. 040 725 8748

Valmistuin vuonna 2004 lähihoitajaksi ylioppilastutkinnon ohella, mutta tajusin nopeasti, ettei työni lähihoitajana ollut minulle tarpeeksi motivoivaa. Oli ihana auttaa ihmisiä ja olla ihmisten lähellä, mutta en saanut toteuttaa itseäni tarpeeksi.

Muutaman vuoden mietittyäni, uskalsin ottaa uuden askeleen ja kouluttauduin personal traineriksi. Harrastus muuttui työksi, sillä vuodesta 2004 asti olen viihtynyt aktiivisesti kuntosalilla raudan ympäröimänä. Valmistumiseni jälkeen olen jatkuvasti kouluttanut itseäni lisää mm. ravitsemustieteitä ja liikuntalääketieteitä yliopistossa lukemalla, suorittamalla valmentajan tutkinnon, lukemalla life coach- elämäntapavalmentajaksi. Lisäksi suoritin kosmetologin tutkinnon, koska ulkoinen kauneus on osa kokonaisvaltaista kauneutta ja olen aina ollut melko taitava käsistäni. Olen kilpaillut body fitnessissä vuosina 2006, 2008 ja 2010. Harjoittelen yhä määrätietoisesti ja tavoitteellisesti, joten ehkä minut vielä joskus nähdään lavalla.

Fitness on minulle elämäntapa, jossa harjoittelu ja terveellinen ravinto ovat osa jokapäiväistä elämääni. Tyytyväisyys omaan kehoon antaa itseluottamusta sekä lisää elinvoimaisuutta. Kaikki haluavat hyvännäköisen vartalon, sinäkin! Näin voit myös henkisesti paljon paremmin.

Tieni on ollut mutkikas ja olen joutunut näkemään fitneksen kääntöpuolen (esim. kilpirauhasongelmat), mutta siitä huolimatta olen sitä mieltä, että tässäkin lajissa voi pärjätä ilman mitään terveydellisiä haittoja, kunhan asiat tehdään ammattitaidolla ja fiksusti, terveyttä kunnioittaen.

Olen määrätietoinen ja sitkeä. En anna helposti periksi missään elämän osa-alueella ja intohimoni on auttaa muita ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan. Se on sydämeni asia. Minulle on tärkeää, että elän itse niin kuin opetan. Autan kaikkia ihmisiä yhtä intohimoisesti. Jokainen on minulle yhtä tärkeä ja arvokas, joten älä jää miettimään, mikäli tarvitset apua ja tukea. Autan kaikkia, sinuakin!

Palkitsevinta työssäni on se, kun näen oikeita elämäntapamuutoksia. Näen tyytyväisiä ihmisiä ympärilläni ja koen, että olen voinut auttaa. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää ja laitan itseni likoon, kun haluan auttaa muita.

Lue lisää
Erja Helperi

Erja Helperi

p. 040 701 0261

Olen Erja ja toimin WellGo:ssa kosmetologiyrittäjänä. Kokemusta alalta minulla on jo vuosia. Meitä täällä WellGo:ssa on moniosaajien tiimi. Minun vastuualueeni on kasvohoidot ja voisin sanoa, että erityisosaamiseni on juuri niissä. Toki teen monipuolisesti myös muita hoitoja, mitä WellGo tarjoaa. Sokerointeja ja ripsiä olen tehnyt myös hyvin pitkään.


Työssäni parasta on se, että saan olla tekemisissä ihmisten kanssa. Tärkeää on, että hoidot tehdään huolella ja asiakas saa hetken rentoutukseen. Pyrin työssäni kokonaisvaltaiseen ihmisen hoitamiseen. Kasvohoidoissa käytän Guinotin konsultointimenetelmää, jossa selvitämme sinun toiveesi eli kauneustavoitteesi. Hoidon päätteeksi annan asiakkaalle kauneusreseptin, jonka avulla tavoitteisiin päästään. Täällä WellGo:ssa olen ihonhoidon personal trainer.


Koulujakin on tullut käytyä. Lähihoitajaksi valmistuin 1996. Pari vuotta ehdin tekemään niitä töitä. Lähihoitajan ammatti opetti minulle ihmisten kohtaamista. Meistä jokainen on arvokas. Uskallan myös tarttua työhön kuin työhön. Tyttäreni syntymän jälkeen kuitenkin minua alkoi kiinnostamaan työ kauneudenhoidon parissa. Hoitajan työtä, mutta nyt hoidan ihmisiä hieman eri lähtökohdista. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2002 Porin Palveluopistosta, jonka jälkeen olen aktiivisesti kouluttautunut, jotta pysyn ajan hermolla. Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi kokonaisvaltaisen hyvän olon WellGo:on. Palvelen sinua ammattitaidolla ja hymy huulilla! Tervetuloa!

Lue lisää

Hinnasto

Beauty Salon

CryoLipo™ -rasvanjäädytys 
1 alue195€
2 aluetta295€
3 aluetta395€
4 aluetta495€
Lipolaser
Lipolaser -rasvasolujen ja selluliitin hoitoon 30min120€
CryoLipo™:n yhteydessä60€
ProWhite -hampaidenvalkaisu
ProWhite -hampaidenvalkaisu199€
CryoLipo™:n tai Lipolaserin yhteydessä99€
Pigmentoinnit
Taffy kestopigmentointi kulmat485€
Taffy kestopigmentointi ylös295€
Taffy kestopigmentointi alas245€
Taffy kestopigmentointi ylös ja alas480€
Valoimpulssihoito pysyvään karvanpoistoon
Sääret120€
Reidet120€
Sääret ja reidet190€
Bikini70€
Brasilialainen95€
Kainalot65€
Kädet85€
Kasvotalk. 45€
Karvojen poisto sokerilla
Sääretalk. 43€
Reidetalk. 43€
Sääret ja reidetalk. 80€
Bikinirajat35€
Brasilialainen68-88€
Kainalot29€
Kädet38€
Ylähuuli17€
Ylähuuli+leukaalk. 25€
Ripset
Extreme Lashes -ripsien pidennykset140€
Ripsihuolto65€/h
Guinot -kasvohoidot 
Beaute Neuve kaksoiskuorinnan sisältävä hedelmähappokasvohoito95€
Hydradermie kaksoisionisaatio kasvohoito115€
+Mekaaninen puhdistus10€
Hydradermie kaksoisionisaatio - ikääntyvän ihon superhoito129€
Hydradermie Longue Vie Soleil aurinkohoito125€
Hydradermie Lift-välittömästi kohottava kasvojumppa105€
Hydradermie Lift kasvojumppa sarjana75€
Hydradermie Lift Yeux - silmänympärysihon erikoiskasvohoito69€
Hydradermie Lift Yeux sarjana55€
Kasvohoitoon yhdistettynä40€
Hydradermia Lift Cou - Liftaava tehohoito kaulalle69€
Hydradermia Lift Cou sarjana55€
Deluxe -kasvohoito149€
Liftsome105€
Liftsome+lifting135€
Aromatic face kasvohoito85€
HydraFacial -kasvohoidot
Hydra Facial Hydration99€
Hydration decollete34€
Hydra Facial Deep Clean139€
Deep Clean decollete74€
Hydra Facial Special147€
Hydra Facial Anti-age159€
Anti-age decollete89€
Led valohoito75€
Clean&Hydrate -hoito selälle114€
Muut hoidot
Kulmien muotoilu14€
Kulmien värjäys ja muotoilu29€
Ripsien kestovärjäys23€
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu36€
Ripsien taivutus60€
Ripsien taivutus ja värjäys70€
Käsihoito65€
Spa -jalkahoito95€/1,5h
Kuumakivihieronta89€/1,5h
Peruuttamatta jätetystä ajasta veloitetaan50%
Avaa hinnasto

Kaikki ansaitsevat fyysisen ja henkisen hyvän olon!